TietosuojaSELOSTE

Tämä on yrityksen tietosuojaseloste. Laadittu 03.05.2024. Viimeisin muutos 12.05.2024


Rekisterinpitäjä

VAG Tech, Niittäjänkatu 4, 04200 Kerava


Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

jan.aspinen@vagtech.fi


Rekisterin nimi

Lomakkeen kautta tulleet yhteystiedot


Rekisterin peruste ja tarkoitus

Rekisteriä pidetään yllä asiakassuhteiden muodostamiseksi ja niiden ylläpitämiseksi.


Rekisterin Tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat asiakkaan nimi, sähköpostiosoite ja yhteystietolomakkeen välityksellä saadun viestin sisältö. Tiedot säilytetään toistaiseksi. Evästeitä voidaan käyttää sivuston toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi, tietoturvasta huolehtimiseksi ja kävijätilastojen tarkastelemiseksi.


Tietolähteet

Tietoja tulee rekisteriin yhteydenottolomakkeen (https://vagtech.fi/yhteystiedot) välityksellä sekä sähköpostitse, puhelimitse, asiakastapaamisten tai muiden tilanteiden välityksellä, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.


Tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta muille tahoille säännönmukaisesti. Tietoja voidaan julkaista, mikäli asiasta on sovittu asiakkaan kanssa.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot ovat saavutettavissa ainoastaan valtuutetuille henkilöille ja niihin pääsy vaatii tunnuksella ja salasanalla suojatun käyttäjätilin. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja rekisterin käytössä noudatetaan huolellisuutta.


Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää omien tietojen tarkastamista, vaatia niihin muutoksia sekä pyytää niiden poistamista. Pyyntö lähetetään rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.


Googlen palvelut

Sivustolla käytetään googlen palveluita. Pääset tutustumaan siihen, miten google käyttää sivustolta saatuja tietoja osoitteessa https://policies.google.com/technologies/partner-sites.